Ballondyr med Hr. Prik

Ballonmesteren Hr. Prik

Hr. Prik lyder som den perfekte underholdning til jeres event!
Med sin livlige fantasi og evne til at skabe alle slags ballondyr i alverdens farver, vil han være en kærkommen gæst til enhver fest.

Hr. Prik skiller sig ud med sit skønne prikkede suit, som børnene helt sikkert vil finde lige så sjovt som hans imponerende ballondyr. Han tager ud til alle former for arrangementer og garanterer en fantastisk dag sammen med jer.

Forvent masser af latter og skør humor fra start til slut, og selvfølgelig vil alle gæster gå hjem med deres yndlings ballondyr som en mindeværdig souvenir fra festen.
Hr. Prik er også tilgængelig til temafester som Halloween, Jul, Påske, Pink Lørdage og mange andre anledninger, så der er masser af muligheder for at inkludere hans sjove og farverige underholdning i jeres næste fest!

Hvis I er interesseret i at vide mere om dette fantastiske koncept til jeres event, er I mere end velkomne til at kontakte os for at hører mere om mulighederne for et fantastisk event i samarbejde med jer!

HVAD sIGER TIDLIGERE KUNDER

Super show. Tak Daniel. Det var en stor fornøjelse at have besøg af dig og dit morsomme show. Alle havde en skøn aften. Kan kun anbefales videre.
Movia
Tak for super underholdning Bille Bølle havde i samarbejde med Holbergarkaden booket Hr. Prik til at lave ballondyr i vores center + torvet i Sorø og det gik over alt forventning. Tak til Hr. Prik for en super god dag.
Holbergarkaden Sorø
Han er fabelagtig dygtig. Der var kø hele tiden. Han var meget populær. Han lavede nogle fantastiske ballondyr.
Super Brugsen Smørrum
Vi fik besøg af Daniel og hans gode ven Figaro som virkelig satte gang i vores butik. Både børn og voksne var meget begejstret.
Føtex
Tak til Hr. Prik som kom på besøg til havefest! Han forstod at komme omkring til både børn og voksne. En sød og charmerende Daniel som får den varmeste anbefaling herfra
Malene Elmbjerg
Hr. Prik kiggede forbi til vores kundefest. Super tilfredse glade børn som fik det ballondyr de ønskede sig. Han hjalp også med at finde en god ansigtsmaler til eventet. Super engageret kunstner der kan sit arbejde og har sine forbindelser. Stor ros fra os alle her hos Colourplus.
Colourplus