Bugtalershows for børn & voksne

Familie Bugtalershow

Oplev Daniel med sit morsomme bugtalershow, der er skræddersyet til hele familien!

Vi garanterer, at der vil være masser af grin, når Daniel og hans bedste venner tryllebinder jer med deres magi.

Både børn og voksne vil blive aktivt inddraget i showet, og selvom Daniel taler børnenes sprog, så formår han på en måde, så selv de mest barnlige voksne kan følge med og grine med. I showet vil I møde Figaro, Klaus og Frede, der har en masse mærkelige tryllerier og skøre påfund med, som de glæder sig til at vise jer.

Spørgsmålet er, om de vil lytte til, hvad Daniel beder dem om denne gang?

Kunne I tænke jer at møde Daniel og hans elskede venner? Så vent ikke længere – book et topklasse show fuld af bugtaleri, sang, trylleri og masser af sjov og ballade!

Showet kan tilpasses alle former for arrangementer, så kontakt os og lad os skabe uforglemmelige øjeblikke sammen!

Skal du bruge et festligt og underholdende indslag?

Det lyder som om, at Daniel vil være den perfekte underholdning til jeres fest!
Med hans fantastiske bugtalerdukker og evne til at få dukkernes personligheder til at komme til live, vil alle gæster blive tryllebundet af hans show.
Daniel har ikke kun dygtigheden til at underholde med sine dukker, men han sørger også altid for at inddrage publikum med sjove indslag og skøre gags, der får alle til at grine og hygge sig.

Dukken Max er virkelig en perle og en af de fineste håndlavede dukker, der findes. Det er sjældent at finde en specialdukke som ham i Danmark, og hans charme vil helt sikkert vinde alle gæsternes hjerter.

Showets indhold kan tilpasses jeres specifikke arrangement, hvad enten det er en rund fødselsdag, julefrokost, firmafest, konfirmation eller noget helt femte.
Med muligheden for en pakkeløsning, der inkluderer enten en sammenhængende optræden på 30-40 minutter eller to separate optrædener på f.eks. 2 x 20 minutter, er der fleksibilitet til at imødekomme jeres ønsker og behov.
Kort sagt, med Daniel som underholdning er der garanti for en uforglemmelig og morsom oplevelse for alle til festen!

Absolut! Max og Daniel er ikke kun velegnede til fester og begivenheder, de kan også være en fantastisk tilføjelse til messer og udstillinger.

Deres underholdende og charmerende optræden vil ikke kun tiltrække opmærksomhed, men det vil også skabe en mindeværdig oplevelse for besøgende på messen eller udstillingen.

Ved at inkludere Max og Daniel i jeres stand vil I skille jer ud fra konkurrenterne og tiltrække flere interesserede kunder og besøgende. Deres optræden vil ikke kun være underholdende, men det vil også være en effektiv måde at markedsføre jeres brand, produkter eller tjenester på.

Så hvis I ønsker at gøre jeres næste messe eller udstilling til en succes, så tøv ikke med at inkludere Max og Daniel i jeres planer. Det vil være en investering, som I ikke vil fortryde!

HVAD sIGER TIDLIGERE KUNDER

nderholdning fra start til slut, satte god stemning på festen. Daniel er meget med levende og lytter til gæsterne. Kan varmt anbefales. En glad fyr, med et dejligt smittende humør. De varmeste anbefalinger herfra.
Jannik Agersten Nielsen
Alle er vilde med bugtalershowet med Daniel Odvig.
Ildsjælene.dk
Tak for en super flot optræden. Konfirmanden morede sig under hele showet. God komunikation med publikum og hovedperson. Alle konfirmander skulle have den samme oplevelse som min datter til konfirmationen.
Henrik Larsen
Et multitalent med showbizz i blodet! Daniel er en yderst flittig entertainer, som har en tydelig begejstring for sit arbejde.
Jonas Stimose
Vi fik besøg af Daniel og hans gode ven Figaro som virkelig satte gang i vores butik. Både børn og voksne var meget begejstret.
Føtex
Super show. Tak Daniel. Det var en stor fornøjelse at have besøg af dig og dit morsomme show. Alle havde en skøn aften. Kan kun anbefales videre.
Movia
Humor på højt plan Et lille sjovt indslag for børnene, blev hurtigt til dagens store samtaleemne, da Daniel og hans venner kom forbi vores byfest, og underholdt, ikke bare børnene, men også voksne med velgennemtænkt sjov og ballade. Daniel er en fantastisk, dygtig bugtaler, og hans medbragte venner har de sødeste personligheder.
Sandra Ibsen
Vi havde fornøjelsen af Daniel i vores Cafe og vi må sige at publikum morede sig. Det er ikke sidste gang vi har haf besøg af Daniel og hans morsomme kammerat.
Ps Bar og Grill Østerbro