Dagens konferencier

Skal du bruge den perfekte konferencier!

Det lyder som om, at Daniel vil være den perfekte konferencier til jeres fest!

Med sit evindelige humør, positive sind og talentfulde venner på scenen vil han sikre, at festen bliver uforglemmelig.

Daniel er kendt for at blande bugtaling, sjov stand-up og god stil, hvilket giver en underholdende og varieret oplevelse for alle tilstedeværende. Uanset om det er en børne- eller voksenbegivenhed, har han det perfekte koncept til at løfte stemningen og sætte det sidste punktum for en vellykket fest.

Hvis I har et firma arrangement, messe eller udstilling, kan Daniel og hans venner også tilbyde underholdning, der vil tiltrække opmærksomhed og skille jer ud fra konkurrenterne.

Tøv ikke med at kontakte os for at høre mere om, hvordan Daniel og hans venner kan gøre jeres fest eller begivenhed til noget helt specielt.

Vi ser frem til at høre fra jer og skabe en uforglemmelig oplevelse sammen!

HVAD sIGER TIDLIGERE KUNDER

Vi har haft fornøjelsen af Daniel som både konferencier, bugtaler og tryllekunstner og vil helt klart anbefale andre at tage kontakt til Daniel. Han er fremragende.
Odsherred Festival
Publikum elsker det! Daniel kan sit arbejde og publikum elsker det.
Gert Karlsen
Nu har jeg brugt Daniel et par gange og jeg må sige jeg er solgt. Han gør det som ingen andre gør. Kan kun anbefale Daniel.
Lars Johansen
Vi har vores messe hvert år i 5 år. Men den er aldrig blevet præsenteret så flot som i år. Daniel formoder at gøre det til et 12 tal. Havde jeg kunne skulle han have 100 stjerner.
Laura Frandsen