Juleshows for hele familien

Få besøg af den søde Julemand

Intet julearrangement er fuldendt uden den søde, sjove og hyggelige julemand! Hans tilstedeværelse spreder altid glæde og julestemning blandt børn og voksne.

Forestil jer julemanden, der tænder byens juletræ og danser rundt om det med børnene, mens de synger de mest traditionelle julesange – det er ren magi og ren julestemning!

Børnene elsker at møde julemanden og flokkes omkring ham for at få en selfie, en krammer og måske endda en rigtig julehistorie. Julemanden er altid i godt humør, og hans glæde smitter naturligvis af på alle, der er omkring ham.

Uanset om det er en privat juletræsfest, et firma arrangement, et besøg i et butikscenter eller en begivenhed i en forlystelsespark, så er julemanden klar til at sprede juleglæde og gøre jeres arrangement uforglemmeligt!

Kontakt os i dag for at booke julemanden til jeres næste juleevent – lad os sammen skabe en magisk og mindeværdig jul for alle!

Drillenissen Dannis juleshow

Det lyder som en helt fantastisk juleoplevelse med Drillenissen Danni og julemanden! Danni er klar til at bringe julemagi og sjov til alle landets børn med sit spændende juleshow, hvor han driller og underholder med sine mystiske kræfter.

Med Danni’s besøg i julemandens hemmelige kælder og fundet af den magiske kiste, er der lagt op til et show fyldt med trylleri, overraskelser og julestemning. Alle aldre vil blive underholdt, og traditionerne omkring julen vil blive holdt i hævd på en sjov og festlig måde.

Pakkeløsningen med en juletræsfest inkluderer både Drillenissen Danni og selveste julemanden, hvilket garanterer en uforglemmelig juleoplevelse for både børn og voksne.

Efter Dannis show kan I se frem til et besøg af julemanden, der vil danse om juletræet med publikum og sprede endnu mere juleglæde.

Denne julepakke er en perfekt måde at fejre julen på, og det er en oplevelse, der virkelig skal opleves live for at få den helt rigtige julestemning.

Så tøv ikke med at booke jeres juletræsfest med Drillenissen Danni og julemanden – det bliver en jul, I aldrig vil glemme!

HVAD sIGER TIDLIGERE KUNDER

Børnenes højdepunkt Børnenes far har været julemand de sidste år så nu skulle det prøves med en rigtig professionel julemand. Jeg kan kun anbefale denne julemand til alle steder. Han er sød, rar og er total i børnehøjde til hver fingerspids. Et besøg af denne julemand slår ik fejl.
Isabella Sandersen
Den bedste julemand vi har haft besøg af til dato.
Martin mathiasen
Tak for en super flot optræden. Konfirmanden morede sig under hele showet. God komunikation med publikum og hovedperson. Alle konfirmander skulle have den samme oplevelse som min datter til konfirmationen.
Henrik Larsen
Vi havde fornøjelsen af selveste drillenissen Danni og Julemanden til vores juletræsfest og vi må sige alle folk kom i julestemning. Både børn og voksne var begejstret. God pakkeløsning og underholdning. Tak!
Advokatfirma Plesner
Børneglad julemand Vi fik en meget engageret og glad julemand ud, til at underholde ca 40 børn. Vi vil helt klart bruge ham igen.
Rosenhøj Hvidovre
Hr. Prik kiggede forbi til vores kundefest. Super tilfredse glade børn som fik det ballondyr de ønskede sig. Han hjalp også med at finde en god ansigtsmaler til eventet. Super engageret kunstner der kan sit arbejde og har sine forbindelser. Stor ros fra os alle her hos Colourplus.
Colourplus