Klovneshow

Klovnen Tigo er noget helt for sig selv og garanteret den perfekte underholder til at gøre jeres event uforglemmeligt. Med sit unikke klovneshow, der kombinerer trylleri, jonglering og klovnekunst, vil han tage både børn og voksne med sig ind i en verden fyldt med latter og magi. Hans show sikrer, at alle går hjem med et smil på læben og minder, de næppe vil glemme.

Uanset om det er en fødselsdag, et firmaevent, en foreningsfest eller noget helt andet, vil Tigo med sikkerhed give arrangementet det ekstra pift, der gør det mindeværdigt for alle deltagere. Tag godt imod ham og lad ham skabe en uforglemmelig oplevelse for dig og dine gæster!

HVAD sIGER TIDLIGERE KUNDER

nderholdning fra start til slut, satte god stemning på festen. Daniel er meget med levende og lytter til gæsterne. Kan varmt anbefales. En glad fyr, med et dejligt smittende humør. De varmeste anbefalinger herfra.
Jannik Agersten Nielsen
Alle er vilde med bugtalershowet med Daniel Odvig.
Ildsjælene.dk
Tak for en super flot optræden. Konfirmanden morede sig under hele showet. God komunikation med publikum og hovedperson. Alle konfirmander skulle have den samme oplevelse som min datter til konfirmationen.
Henrik Larsen
Et multitalent med showbizz i blodet! Daniel er en yderst flittig entertainer, som har en tydelig begejstring for sit arbejde.
Jonas Stimose
Vi fik besøg af Daniel og hans gode ven Figaro som virkelig satte gang i vores butik. Både børn og voksne var meget begejstret.
Føtex
Super show. Tak Daniel. Det var en stor fornøjelse at have besøg af dig og dit morsomme show. Alle havde en skøn aften. Kan kun anbefales videre.
Movia
Humor på højt plan Et lille sjovt indslag for børnene, blev hurtigt til dagens store samtaleemne, da Daniel og hans venner kom forbi vores byfest, og underholdt, ikke bare børnene, men også voksne med velgennemtænkt sjov og ballade. Daniel er en fantastisk, dygtig bugtaler, og hans medbragte venner har de sødeste personligheder.
Sandra Ibsen
Vi havde fornøjelsen af Daniel i vores Cafe og vi må sige at publikum morede sig. Det er ikke sidste gang vi har haf besøg af Daniel og hans morsomme kammerat.
Ps Bar og Grill Østerbro