Trylleshows for børn

Familie Trylleshow

Hvordan mon han gør det? Det er spørgsmålet.

Daniel er en sand professionel entertainer, og hans show er en perfekt blanding af morskab og spænding for hele familien. Han formår altid at sætte både børn og voksne i fokus ved at inddrage dem som assistenter under showet. Latter er garanteret, og I vil blive forbløffet over de uforudsete og fantastiske ting, I vil opleve.

 

Med sin fantastiske evne til at snyde jeres sanser vil Daniel skabe øjeblikke fyldt med humor og genialitet, så I føler jer rigtig godt tilpas i hans selskab. Hans trofaste følgesvend, Louie, bidrager altid med sin gakkede fantasi og skøre indslag, der kun tilføjer til showets magi.

 

Uanset om det er en lille privat fest eller en stor begivenhed, kan Daniel tilpasse sit show til enhver lejlighed.

 

Intet arrangement er for småt eller stort til at opleve den fantastiske underholdning, som Daniel leverer.

 

Så tøv ikke med at booke hans show til jeres næste event – det bliver en oplevelse, I sent vil glemme!

Trylle Tims børneshow.

Kender du Trylle Tim?

Selvfølgelig gør du det. Trylle Tim er en sand favorit hos børnene, og hans show i Bonbon-Land har været en stor succes i de sidste 4 år.

 

Nu har du også mulighed for at få besøg af den skøre Tim, der vil fortrylle dine gæster med sit morsomme børneshow, der er fyldt med skøre trylletricks, gøgl og sjove indslag, som alle børn vil elske.

 

Tim sørger altid for, at børnene kommer i fokus ved at inddrage dem som assistenter til sine numre. Dette show er perfekt til enhver lejlighed, der er centreret omkring børnene.

 

Efter showet er der også mulighed for at få ballondyr og tage billeder, både for børn og voksne.

 

Er du klar til at opleve det med dine egne øjne? Kontakt os allerede i dag, så kan Tim komme ud til dit arrangement, uanset hvad det måtte være.

HVAD sIGER TIDLIGERE KUNDER

Det passede til målgruppen, som det var booket til. Sjovt og professionelt.
Børnehaven Kastaniegården
Super god underholdning til børn. Vi er super tilfredse hvert år.
Bonbon-Land A/S
Callisto Festival synes altid det er en fornøjelse at have besøg af Daniel. Han har været fast tryllekunstner siden 2014. Vi elsker at arbejde sammen med ham og hans skønne show som festivals gæsterne nyder godt af. En ting der irritere mig er " Hvordan gør han?" En varm anbefaling af Daniels underholdning skal lyde fra alle os på festivalen.
Callisto Festivalen
Fremragende Underholdning Kan virkelig fange børn og unges opmærksomhed med sit show.
Kongsholmskolen Albertslund
Daniel er meget levende og lytter til gæsterne. Kan varmt anbefale hans show til venner og bekendte. En glad ung fyr, med smittende humør.
Harry Hansen
Her er god underholdning for både store og små Det var en kæmpe succes, meget mere end jeg havde troet: Ungerne skraldgrinede og diskuterede højlydt med hans løjer og drillerier. Han gjorde det så godt, og involverede publikum.
Testfamilien.dk