Bugtalershows

Familie bugtalershow

Nu kommer Daniel med et nyt, morsomt bugtalershow til børn. Alle skal have noget at grine af, og det, garanterer vi at I får, når Daniel kommer sammen med sine allerbedste venner, og lader magien slippe løs. Både børn og voksne bliver aktivt inddraget i showet, da der altid er brug for assistenter. Daniel taler udelukkende børnenes sprog, men på en måde så selv de barnlige, voksne sjæle kan følge med. I showet møder I Figaro, Frede og Louie, der har taget de mærkeligste tryllerier, og skøre ting med, som de glæder sig til at vise jer alle. Mon de lytter til, hvad Daniel beder dem om denne gang? Det er så spørgsmålet. Kunne I tænke jer at møde Daniel og hans elskede venner?

Så kontakt os allerede i dag, og få et uforpligtende tilbud. Showet varer max. 30-40 min. og anbefales til fastelavnsfester, institutioner, fødselsdagsfester, butikscentre, forlystelsesparker eller andre former for sammenkomster.

Kommer snart 

Står du, og mangler et underholdende indslag?

Til en fødselsdag, komfirmation, firmafest, bryllup eller jubilæum,? Så er du kommet det rigtige sted hen.

Daniel er klar til at sætte festen i gang, med sine fantastiske bugtalerdukker. Bliv tryllebundet af bugtaleriets kunst, og oplev en dukkes personlighed komme til live.

I løbet af showet, vil Daniel altid indblande publikum, i form af sjove indslag og skøre gags.

Dukken Max, er nok en af de fineste, håndlavede dukker, der er produceret. Der er meget få i Danmark, som optræder med en specialdukke som ham. Han er noget for sig selv og må mange gange sættes på plads af Daniel, selvom det ikke hver gang er Max’ skyld.

Alle vil elske den lille charmerende fyr.

Showets indhold, tilpasses naturligvis lejligheden. Alt efter om det drejer sig om en rund fødselsdag eller julefrokost osv.

Et show med Daniel Odvig slår aldrig fejl.

Kontakt os allerede i dag.

Man kan forespørg dette morsomme show fra 1 Marts 2023


Årets julefrokost 2023

 Står du og tænker over det perfekte og morsomme indslag til årets julefrokost? Vi tilbyder et fuldt professionelt show med bugtaling, sjove indslag med publikum indblandet og få rørt lattermusklerne. Så kontakt os allerede i dag og lad os få en snak om jeres fest og tilpasning. En julefrokost med Daniel kommer man langt med.
få et uforpligtende tilbud allerede i dag.
Send forespørgsel på bugtalershow