Bugtalershows

Familie bugtalershow

Oplev Daniel med hans morsomme bugtalershow for hele familien. Alle skal have noget at grine af, og det, garanterer vi at I får, når Daniel kommer sammen med sine allerbedste venner, og lader magien slippe løs. Både børn og voksne bliver aktivt inddraget i showet. Daniel taler udelukkende børnenes sprog, men på en måde så selv de barnlige, voksne kan følge med. I showet møder I Figaro, Køje og Frede, der har taget de mærkeligste tryllerier, og skøre ting med, som de glæder sig til at vise jer alle. Mon de lytter til, hvad Daniel beder dem om denne gang? Det er så spørgsmålet. Kunne I tænke jer at møde Daniel og hans elskede venner? Opleve et topklasse show fuldt med bugtaleri, sang, trylleri og masser af spas og løjer.

Så kontakt os allerede i dag, og få et uforpligtende tilbud. Showet varer max. 30-40 min. og kan bookes til alle former for arrangementer og private fester.

Anmeldelser af showet

Thomas Jacobsen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Det er det bedste underholdning vi har haft. Daniel leverede kvalitets underholdning til fingrespidserne og er top professionel i sit arbejde. Vi kan virkelig kun varmt anbefale at booke Daniel.

Lærke Søndergaard 

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Rigtig god underholdning i børnehøjde. Vi hyggede os fra start til slut.
 
Laurits Axelsen 

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Daniel kan holde børnenes fokus gennem hele hans fantastiske show. Jeg er til dagligt skolelærer og har problemer med at holde deres fokus i perioder. Stor respekt for Daniel som entertainer og det er ikke sidste gang jeg booker Ham.

Walk-Around med Figaro

Nu har i mulighed for at få besøg af selveste Figaro og hans følgesvend Daniel. Figaro elsker at drille, men samtidig bliver han hurtigt genert. Han er utrolig kælen og derfor elsker han at få en krammer, en highfive eller hvad børnene finder på. Få Figaro til at gå en tur i din bygade, storcenter eller markeder og se hvor glade børnene bliver når de møder ham. Figaro er også med på at gå for jeres sager, produkter eller noget helt andet med jeres ønsker. Vi håber at vi ses.

Eventet kan selvfølgelig også bookes med en af mine andre venner.

Kontakt os allerede i dag.Årets julefest 2023

  Står du og tænker over det perfekte og morsomme indslag til årets julefest eller julefrokost?

Daniel er klar til at sætte festen i gang, med sine fantastiske bugtalerdukker. Bliv tryllebundet af bugtaleriets kunst, og oplev en dukkes personlighed komme til live.

I løbet af showet, vil Daniel altid indblande publikum, i form af sjove indslag og skøre gags.

Dukken Louie, er nok en af de fineste dukker, der er produceret. Der er meget få i Danmark, som optræder med en dukke som ham. Han er noget for sig selv og må mange gange sættes på plads af Daniel, selvom det ikke hver gang er Louies skyld.

Alle vil elske den lille charmerende fyr.

Showets indhold, tilpasses naturligvis lejligheden. 

Et show med Daniel Odvig slår aldrig fejl.

Kontakt os allerede i dag.

Send forespørgsel på bugtalershow