Mange drømmer om at blive brandmand, dyrelæger eller mange andre ting. Det gjorde Daniel ikke. Han levede nemlig på en drøm om at blive selvstændig entertainer. Det har været en lang kamp som har taget meget lang tid. Hør mere i dette foredrag om hvordan denne drøm lykkedes for ham, lad os høre hvad publikums drøm kunne være.

Dette foredrag er velegnet til skoler, uddannelsessteder, biblioteker og mange andre foredragssteder med henblik på at man skal gå efter sin egen drøm uden at noget andet skal stå i vejen for det. Daniel har over 10 års erfaring indenfor sit fag og tro os om man ikke går hjem med noget efter at have hørt Daniels spændende historie. 

Foredraget varer cirka 1 time. Derefter er det muligt at stille spørgsmål til Daniel og en snak om personens drømme eller tanker der er blevet gjort under foredraget. 

Lyder dette foredrag som noget for jer. Er i velkommen til at sende os en forespørgsel her på siden eller via vores telefonnummer 27824483 og lad os høre hvad der kunne passe til jer.

Forespørgsel på vores foredrag At Drømme