Få besøg af den søde Julemand

Til enhver jul hører sig en julemand. En sød, rar, sjov og hyggelig julemand, der hygger om børnene og får dem til at grine og nyde den dejlige tid.

Få ham til at tænde byens juletræ, danse rundt om juletræet med børnene og synge de mest traditionelle julesange man kun kan blive i god julestemning af.

Børnene elsker den søde julemand og når de ser ham flokkes børnene om ham for at få en selfie og en krammer og måske en rigtig julehistorie.
Julemanden er altid i godt humør - og det smitter naturligvis af på både børn og voksne. Julemanden optræder til mange slags arrangementer over hele landet i både november og december.

Han kommer på besøg til private juletræsfester, i virksomheder, i shoppingcentre og til events i fx. forlystelsesparker Og mange andre steder.

Pakkeløsningen kunne være.

1 juletræsfest med Drillenissen Danni og selveste julemanden. Få en pakkeløsning med intet mindre end et juleshow med Drillenissen Danni, efterfulgt af 20-25 minutters dans om juletræet med publikum og julemanden.


2 Walk- Around med julemanden eller siddende i sin stol og tage billeder og få

En god julesnak med børnene


3 Julemand kommer ud og uddeler gaver til alle børnene.

Dette kan også tilføjelse til de andre løsninger.


4 juletræsfest med selveste Julemanden. 20-25 min. Dans om Juletræet og efterfølgende møde med julemanden.


Skal du nå at få besøg af den søde julemand så skynd jer at send en forespørgsel til os inden datoer bliver optaget.

Anmeldelse af underholdning

Rosenhøj Hvidovre 

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Børneglad julemand

Vi fik en meget engageret og glad julemand ud, til at underholde ca 40 børn. Vi vil helt klart bruge ham igen.


Nikolaj Andersen 

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Alletiders underholdning.

Vi havde besøg af denne julemand til vores julemarked i flere dage. Alle børn var ellevilde med ham og ja de voksne kunne også finde smilet frem. Stor anbefaling og varme herfra


 
Martin mathiasen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Den bedste julemand vi har haft besøg af til dato.


Isabella Sandersen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Børnenes højdepunkt

Børnenes far har været julemand de sidste år så nu skulle det prøves med en rigtig professionel julemand. Jeg kan kun anbefale denne julemand til alle steder. Han er sød, rar og er total i børnehøjde til hver fingerspids. Et besøg af denne julemand slår ik fejl.

Drillenissen Dannis juleshow

Nu er det snart jul og Drillenissen Danni, er vågnet fra sit vinterhi og er mere end klar til, at møde alle landets børn med hans juleshow.

Han har, flere mystiske kræfter og elsker at drille alle børn og voksne. Danni har været nede i julemandens hemmelige kælder, og har fundet hans magiske kiste.

Her gemmer han alle de vigtige og magiske ting, som skal bruges til juleaften. Vil du også se, hvad der ligger i julemandens kiste og opleve et show fyldt med trylleri og overraskelser.

Dette juleshow er spændende, morsomt og får alle aldre. Vi holder os selvfølgelig til de klassiske traditioner, der hører sig til op mod jul. Dette skal opleves live for at få den helt rigtige stemning.

Pakkeløsningen kunne være.

1 Juletræsfest med Drillenissen Danni og selveste julemanden. Få en pakkeløsning med intet mindre end et juleshow med Drillenissen Danni, efterfølgende besøg af julemanden med 20-25 minutters dans om juletræet med publikum.


2 Drillenissen Dannis juleshow 30-40 min. Efterfølgende møde og billedtagning med Danni.


Dette show kan bookes til alle former julearrangementer.

Få besøg af Danni i din gågade

få besøg af Danni.
Få ham til at uddele slik, reklame eller meget andet i nu kan finde på i gågaden eller butikscentret.

Han medbringer altid det gode humør og Danni garantere at det smitter alle folk på sin vej.

Book et besøg med Danni allerede i dag.

Alt fra 30 min. Og opefter
Forespørg Vores Juleunderholdning